Over ons

Harrie is gecertificeerd drone piloot (‘Remote pilot certificate of competency’). In 2009 heeft hij de vakopleiding Fotografie aan de Nederlandse Fotovakschool afgerond: een faculteit van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Met zijn drone maakt hij beelden vanuit de lucht met hoge fotografische kwaliteit van bijvoorbeeld bedrijfspanden en woningen.

Ook Margriet heeft in 2009 haar diploma voor de vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool behaald. Vanaf die tijd verzorgen zij fotografie opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven. Margriet is het creatieve brein van de twee. Zij heeft gevoel voor fotografische vormgeving en oog voor detail. Het duo vult elkaar perfect aan en weet zo dat beeld te maken dat raakt.

Onze missie

Beelden In de lucht maken met hoge fotografische kwaliteit.

#1

Beeld leveren
Wij maken beeldmateriaal vanuit de lucht. Beeld vanuit de de lucht geeft een andere kijk op uw woning bedrijfspand of object. Luchtfoto’s geven veel informatie over de ligging en omvang van uw locatie.

#2

Data leveren
Uit luchtfoto’s kunnen we veel data herleiden. Denk bijvoorbeeld aan afmetingen van grote percelen of voortgangsinformatie voor een bouwproject.

#3

Waarom beeldindelucht?
Een klein team met veel expertise in fotografie en lange ervaring in verschillende bedrijfstakken. Wij zijn flexibel en kunnen indien gewenst dezelfde dag nog uw beelden maken en aanleveren.

Ons Team

Harrie Mulderij

Harrie Mulderij

drone-piloot/VakFotograaf

Margriet Schoterman

Margriet Schoterman

Creatief brein/Vakfotograaf