Fotografen

Harrie is gecertificeerd dronepiloot .A1, A2 en A3 certificering. Met onze drones maken we fotografie en video vanuit de lucht van hoge kwaliteit. Bouwprojecten, bedrijfspanden, woningen, schades voor verzekeringen de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Margriet heeft in 2009 haar diploma voor de vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool behaald. Vanaf die tijd verzorgen wij fotografie opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven. Met haar gevoel voor fotografische vormgeving en oog voor detail weet ze de beelden te maken die raken.

Onze missie

Beelden In de lucht maken met hoge fotografische kwaliteit.

#1

Beeld leveren
Wij maken Foto en video vanuit de lucht. Dronefotografie en video geeft een andere kijk op uw woning bedrijfspand of object. Luchtfoto’s geven veel informatie over de ligging en omvang van uw locatie.

#2

Data leveren
Met Dronefotografie kunnen we veel data herleiden. Denk bijvoorbeeld aan afmetingen van grote percelen of voortgangsinformatie voor een bouwproject.

#3

Waarom beeldindelucht?
Een klein team met veel expertise in fotografie en video. Wij hebben veel ervaring in verschillende bedrijfstakken. Wij zijn flexibel en regelen alles rondom de opnamen, het opbouwen van een lokale studio, het online plaatsen of leveren van drukwerk. Wij kunnen indien gewenst dezelfde dag nog uw beelden maken en aanleveren.

Ons Team

Dronevliegen

Harrie Mulderij

drone-piloot/VakFotograaf

Art-director

Margriet Schoterman

Creatief brein/Vakfotograaf